Blackberry
flow-image

BlackBerry Cyber Suite

Deze bron is gepubliceerd door Blackberry

De uitdaging van het beveiligen en beschermen van gegevens en endpoints is geen nieuwe vereiste, maar is tegenwoordig wel belangrijker dan ooit. Snel groeiende aanvalsmogelijkheden die zijn ontstaan door de toename van nieuwe soorten endpoints, variërend van mobiel tot Internet of Things (IoT), in combinatie met een golf van thuiswerkers over de hele wereld, creëren een perfecte storm. Het concept en de implementatie van een Zero Trust-framework is nog nooit zo belangrijk geweest, aangezien het beveiligen en beschermen van endpoints en gegevens hand in hand gaat met Zero Trust.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorie├źn Netwerk, Software, Opslag, ERP, Server, Opslag, Laptops, Linux, Mobiele apparaten, Server, Opslag, Malware, Endpointbeveiliging, Beveiligingsbeheer, Android, SAN, Infrastructuur, Cloud