UNIT4
flow-image

Business Case Publieke Sector Digitale Transformatie

Deze bron is gepubliceerd door UNIT4

Deze bedrijfsevalautie is opgesteld om inzicht te geven in de potentiële financiële implicaties en investeringsopbrengsten van de digitale transfomatie en het implementeren van een moderne cloud enterprise resource planning (ERP) van Unit4.

Deze samenvatting is gebaseerd op de geschatte voordelen die kunnen ontstaan binnen een overheidsorganisatie zoals die van jou, als gevolg van een digitaal transformatieproject met Unit4 ERP. De investeringsbeoordeling van deze kosten en besparingen is opgesteld met behulp van de Shark Finesse beoordelingstool.

Deze analyse staat los van de contractuele elementen van de Unit4 oplossing en is gebaseerd op voorbeeldgegevens van echte klanten en overheidsorganisaties.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorie├źn Software, SaaS, ERP, Server, Server, Applicaties, SaaS, Bedrijfssoftware, SAN, SAP, Applicaties, SaaS, Infrastructuur, Cloud