Sauce Labs
flow-image

Hoe test en debugt u uw mobiele apps in de cloud?

Deze bron is gepubliceerd door Sauce Labs

In een sterk gefragmenteerde mobiele omgeving is het een grote uitdaging om applicaties te ontwikkelen die compatibel zijn met meerdere platforms en voldoen aan de hogere verwachtingen van de gebruiker. Een goede gebruikerservaring komt tot uiting in de ratings en rankings in de app stores, die rechtstreeks van invloed zijn op de levenscyclus van een app en bepalend zijn voor het succespercentage. Om het digitale vertrouwen te geven dat uw producten op elk platform of apparaat foutloos werken, moet u uw mobiele apps goed testen. 

In deze whitepaper wordt uitgelegd waarom organisaties handmatig mobiel testen niet over het hoofd mogen zien en hoe het een belangrijke rol speelt bij het leveren van een geweldige gebruikerservaring. Het biedt een aantal richtlijnen voor het effectief uitvoeren van handmatige tests en bespreekt de voordelen van het overstappen naar een cloud-gebaseerd mobiel testplatform.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorieën Hardware, Software, ERP, Firewall, Firewall, Android, SAN, Cloud