Pure Storage
flow-image

Alles samenbrengen in de automobielsector

Deze bron is gepubliceerd door Pure Storage

De huidige auto-industrie heeft absoluut geen tekort aan gegevens, ze komen overal vandaan. Van windtunnels tot productielijnen, de honderden sensoren in de huidige generatie voertuigen, en de noodzaak om deze gegevens te begrijpen en zinvolle (en in toenemende mate AI-gedreven) inzichten te verzamelen, evenals de ontwikkeling van spannende nieuwe toepassingen en klantervaringen te versnellen, is een gegeven. Maar dat geldt ook voor het vermogen om de kosten van het beheer van deze gegevens in evenwicht te brengen, de toegangsproblemen aan te pakken en de silo's af te breken.

Gericht op het in evenwicht brengen van de eisen van zowel IT-infrastructuurteams als hun DevOps-tegenhangers, worden in dit artikel de mogelijkheden verkend van het heroverwegen van data op een enkel, ondernemingsbreed platform, en de rol van opslag om dit te realiseren.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorie├źn Software, ERP, Server, Server, NAS, Flash, Cloud, Artificial Intelligence