Dell Technologies & Intel vPro
Dell Technologies & Intel vPro
flow-image

De zakelijke waarde van opslagoplossingen van Dell Technologies

Deze bron is gepubliceerd door Dell Technologies

In het tijdperk van de digitale transformatie naar veel datacentrischere bedrijfsmodellen moeten zowel grote als kleine IT-organisaties voldoen aan hogere eisen op het gebied van prestaties, flexibiliteit, beschikbaarheid en schaalbaarheid zonder budgetten te overschrijden.

Om tegemoet te komen aan de toenemende wens van klanten om te kunnen kiezen uit verbruiksmodellen voor zowel kapitaaluitgaven als operationele uitgaven, biedt Dell Technologies voor zijn gehele portfolio zowel koop- als abonnementsopties. In opdracht van Dell Technologies en Intel heeft IDC een primair onderzoek uitgevoerd naar de belangrijkste eisen op het gebied van storage-infrastructuur onder klanten van Dell Technologies die een digitale transformatie ondergaan en naar de factoren die belangrijk waren bij de keuze voor Dell Technologies als hun leverancier van enterprise storage tijdens de modernisering van de infrastructuur.

Meer informatie over oplossingen van Dell Technologies met Intel®.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@itcorporate.com.

Gerelateerde categorie├źn Datacenter, Hardware, Software, Hybrid Cloud, ERP, Big Data, Databases, Datacenters, Server, Linux, Server, Datacenters, Big Data, Data Management, Datacenters, Malware, Databases, NAS, RAID, SAN, SAP, All-flash, Flash, EMC, Cloud

Meer bronnen van Dell Technologies & Intel vPro