Rimini Street
flow-image

De impact van de overstap naar onafhankelijke softwareondersteuning door derden

Deze bron is gepubliceerd door Rimini Street

Als organisaties kijken naar het deel van hun IT-budget dat wordt besteed aan jaarlijks onderhoud, richten vele zich vooral op de jaarlijkse onderhoudskosten als een grote, reeds gebudgetteerde kostenpost die zonder meer betaald moet worden.

Maar als we verder kijken naar de totale prijs van ondersteuning, dan wordt duidelijk dat elk jaar vaak miljoenen euro's onnodig worden verspild als gevolg van het verouderde ondersteuningsmodel van softwareleveranciers.

Deze samenvatting is afgeleid uit een impactonderzoek door Rimini Street dat gevalideerd is door onafhankelijk analistenbureau Nucleus Research. Het bevestigt de aanzienlijke besparingen die een steekproef van 70 Oracle- en SAP-licentiehouders hebben gerealiseerd door de ondersteuning van hun softwareleverancier te vervangen door ondersteuning van Rimini Street.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorieën Hardware, Software, ERP, Databases, Databases, NAS, SAN, SAP, Cloud