Rimini Street
flow-image

Valoir-rapport: Third-Party Support Goes Mainstream

Deze bron is gepubliceerd door Rimini Street

Het gebruik van ondersteuning door derden voor bedrijfssoftware is nu mainstream. In een door Rimini Street gesponsord rapport analyseerde brancheonderzoeksbureau Valoir de groeiende acceptatie van ondersteuning door derden en stelde vast dat de vraag wijdverspreid is: van kostenbespaarders tot innovators en een verscheidenheid aan bedrijven daar tussenin. Valoir ontdekte dat in sommige gevallen zelfs ERP-leveranciers het nut van ondersteuning door derden schoorvoetend erkennen terwijl ze hun inspanningen richten op de cloud.

Ondersteuning door derden heeft zich ontwikkeld tot een strategisch instrument voor het beheer van bedrijfsapplicaties en vindt een bredere strategische acceptatie dan het oorspronkelijk als kostenbeheersingstactiek deed. De flexibiliteit ervan vergemakkelijkt volgens Valoir:

  • Innovatie aan de randen van een volwassen, zeer functioneel ERP-systeem
  • Maximalisatie van de waarde van bestaande investeringen
  • Een weloverwogen aanpak van cloudevolutie
  • Digitale transformatie

Tactisch gezien kunnen CIO's met onafhankelijke softwareondersteuning door derden middelen besparen en IT-teams laten werken aan nieuwe initiatieven in plaats van routineondersteuning. Strategisch gezien helpt het CIO's om bedrijfsdoelstellingen te halen, waarde aan te tonen en over te stappen van een door de ERP-leverancier gedicteerde routekaart naar een bedrijfsgestuurde routekaart.

Rimini Street krijgt in het rapport van Valoir specifiek erkenning voor zijn:

  • Brede kennis en diepgaande ondersteuning, met een toegewijd technisch model
  • Pure focus op onafhankelijke ondersteuning door derden versus andere IT- of adviesdiensten
  • Historie van sterke relaties met klanten
  • Waarde, service, prijs

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorie├źn Software, CRM, ERP, Databases, Enterprise Resource Planning (ERP), CRM, Databases, SAN, SAP, Cloud