Dell EMC & Intel.
flow-image

E-gids voor middelgrote bedrijven: IT Made Real. IT moet groei mogelijk maken, niet beperken..

Deze bron is gepubliceerd door Dell EMC

Of u nu uw mogelijkheden wilt uitbreiden, versnellen of verbeteren, wij hebben een plan voor u. Wij hebben een plan voor u, ongeacht wat uw uitdagingen zijn.

Middelgrote bedrijven zijn meer dan ooit op zoek naar een concurrerende voorsprong waarmee ze snel kunnen groeien in plaats van alleen te overleven. Om dat te bereiken, moeten ze transformeren, flexibeler en efficiënter worden en alles mogelijk maken. Dell EMC biedt geavanceerde technologische oplossingen op basis van Intel processors om bedrijven te helpen al hun doelstellingen op de korte en lange termijn te bereiken.

Deze technologische vooruitgang helpt ze om snel genoeg mee te gaan met de vereisten van het bedrijf zonder de apparatuur en processen te moeten beheren, zodat ze meer kunnen doen met minder. Daarom zoeken middelgrote organisaties naar een IT-partner die in staat is:

• Investeringen minder risicovol te maken

• Toonaangevende technologie te leveren tegen lage kosten

• Een uitgebreide oplossing te leveren die eenvoudig te implementeren is en waar geen grootschalige IT-ondersteuning voor nodig is.

Meer informatie over Dell oplossingen aangedreven door Intel®.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

  

Gerelateerde categorie├źn IT-beheer, Big Data, Business Intelligence (BI), BYOD, IT-consumerization, Cloud Computing, Compliance, Content Management Systems (CMS), Data Management, Enterprise Resource Planning (ERP), Financiën & Financieel Beheer, Infrastructuurbeheer, Datacenters, Service Level Management, Business Process Management, Virtualisatie, Servicemanagement, Projectmanagement, Document Management, Data Warehousing, Infrastructuur