Dell EMC & Intel
Dell EMC & Intel
flow-image

Kunstmatig intelligente datacenters: hoe topmanagers voortdurende verandering omarmen om waarde te leveren

Deze bron is gepubliceerd door Dell EMC

Nu de digitale transformatie goed op gang is gekomen in grote en middelgrote organisaties in de wereld, zetten vooruitstrevende bedrijven de volgende logische stap: IT-transformatiestrategiën ontwikkelen om kunstmatig intelligente datacenters te creëren. Deze IT-infrastructuren voor gegevens verzamelen veel zakelijke en operationele informatie en gebruiken kunstmatige intelligentie, machinaal leren en voorspellende analyses voor mogelijkheden voor automatiseren en voortdurend leren die de digitale transformatie op krachtige, nieuwe manieren ondersteunen.

Deze kloof tussen leiders en volgers kan snel breder worden. Een derde van alle ondervraagde topmanagers zegt te betwijfelen of ze genoeg doen om optimaal gebruik te maken van kunstmatige intelligentie en analyses. Er zijn wel stappen die organisaties kunnen zetten om hun concurrentiepositie te versterken en een IT-omgeving te creëren die is ingericht op continue verandering en verbetering. In dit rapport beschrijven we die stappen en laten we zien waarom het nu tijd is om in actie te komen.

Download nu!

Dell EMC-oplossingen aangedreven door Intel®

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

  

Gerelateerde categorieën Datacenter, Software, Big Data, Databases, Firewall, VPN, Infrastructuurbeheer, Datacenters, Server, Opslag, SDDC, Virtualisatie, Cloud Computing, Applicaties, Besturingssystemen, CRM, SaaS, Databases, Documentbeheer, Bedrijfssoftware, Systeem ontwikkelingstools, Enterprise Resource Planning ( ERP ), Groupware, Workflowsoftware, Samenwerkingssoftware, Open source, Productiviteitssoftware, SAP, All-flash, Flash, EMC, Zorg, Applicaties, SaaS, Software Defined, Outsourcing