Hackerone
flow-image

The 2019 Hacker Report

Deze bron is gepubliceerd door Hackerone

Het Hacker Report beschrijft de meer dan 300.000 personen waaruit onze hackercommunity momenteel bestaat. Het laat zien waar hackers wonen, wat hen motiveert, wat hun favorieten hackdoelen en -tools zijn, waar ze hun kennis opdoen, waarom ze samenwerken en nog veel meer. Alleen al in 2018 verdienden hackers meer dan 19 miljoen dollar aan premies, bijna net zoveel als het totaal van de voorgaande jaren bij elkaar. En hoewel het voor de succesvolsten erg lucratief is, gaat het om veel meer dan geld alleen.

Voor veel hackers is het premiejagen op bugs een manier om carrière te maken, want bedrijven werven steeds sneller binnen de hackercommunity. Bedrijven gebruiken de bugpremierapporten en betrokkenheid van hackers als een cv van bewezen vaardigheden die vanaf de eerste dag bijdragen aan de doelen en beveiligingsinspanningen van hun bedrijf.

Download voor meer informatie!

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorie├źn Big Data, Databases, Server, Data Warehousing, Datacenters, Data Management, Datacenters, Databases, Telecombeheer software, Infrastructuur