Riverbed
flow-image

Gaat U Voor een ‘Cloud-First’ Aanpak? Begin bij het Herzien van Uw Netwerk en Beveiligingsstructuur

Deze bron is gepubliceerd door Riverbed

Veel organisaties gaan over op een zogenaamde ‘cloud-first’ aanpak, als een belangrijke kracht achter hun digitale transformatie strategie en om beter te kunnen voldoen aan de steeds uitgebreidere bedrijfswensen. Maar het ondersteunen van cloud omgevingen in combinatie met een traditionele infrastructuur introduceert een verscheidenheid aan uitdagingen op het gebied van netwerkbeveiliging en beheer.

Een next-generation architectuur, waarbij cloud- en netwerkbeveiligingsoplossingen samenwerken, is een vereiste om cloud en digitale transformatiestrategieën goed te ondersteunen.

Lees dit e-book en ontdek:

  • Hoe u de kosten en complexiteit van het beheer van beveiligingstoepassingen op elke bedrijfslocatie kunt verminderen
  • Hoe u het ontwerp en beheer van bedrijfsnetwerken kunt vereenvoudigen en geschikt maakt voor de wendbaarheid van het cloud-tijdperk
  • Waarom Riverbed en Zscaler de meest complete en gestroomlijnde cloud netwerk- en beveiligingsoplossing bieden

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid.

Gerelateerde categorieën Cloud Computing, Software, Hybrid Cloud, Bedrijfscloud, Cloud-platforms, SaaS, Cloud-opslag, CRM, ERP, Cloud Computing, Applicaties, Besturingssystemen, CRM, SaaS, Databases, Documentbeheer, Bedrijfssoftware, Systeem ontwikkelingstools, Enterprise Resource Planning ( ERP ), Groupware, Workflowsoftware, Samenwerkingssoftware, Open source, Productiviteitssoftware, SAP, Cloudnetwerk, All-flash, Flash, EMC, Zorg, Applicaties, SaaS, Software Defined, Cloud ERP, Cloud