Riverbed
flow-image

Bereken de ROI van Riverbed SD-WAN

Deze bron is gepubliceerd door Riverbed

Zonder twijfel zijn kostenbesparingen een belangrijke drijfveer achter de omarming van SD-WAN. Maar hoeveel kunt u besparen? En wat is de daadwerkelijke terugverdientijd van SD-WAN?

Om u te helpen een goede raming te maken van de financiële impact van een SD-WAN implementatie heeft Enterprise Management Associates een gedetailleerd ROI-model gebouwd voor organisaties met 100 en 1.000 locaties.

Zelfs bij het gebruik van conservatieve schattingen en gebruikersinvoeringen laat de EMA berekening zien dat uw ROI in de miljoenen kan lopen, met een terugverdientijd van minder dan 10 maanden.

Download de whitepaper “Measuring the ROI of Riverbed SD-WAN” van EMA en leer:

  • Wat de drijfveer is achter een SD-WAN investering
  • De berekening achter EMA haar Riverbed SD-WAN investeringsrendementsgetallen
  • Hoe SD-WAN een betere IT-productiviteit en verhoogde uptime levert
  • 5-jaar prognoses op investeringsrendement
  • De veiligheidsvoordelen van SD-WAN

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid.

Gerelateerde categorieën Software, Applicaties, Besturingssystemen, CRM, SaaS, Databases, Documentbeheer, Bedrijfssoftware, Systeem ontwikkelingstools, Enterprise Resource Planning ( ERP ), Groupware, Workflowsoftware, Samenwerkingssoftware, Open source, Productiviteitssoftware, SAP, All-flash, Flash, EMC, Zorg, Applicaties, SaaS, Software Defined