Okta
flow-image

De top 5 argumenten om de identiteitslevenscyclus te automatiseren

Deze bron is gepubliceerd door Okta

Early-adopters op het gebied van cloud- en mobiele technologie zien grote voordelen van de bredere kijk naar IT en gebruikersbeheer. Bedrijfseenheden hebben meer vrijheid bij het evalueren en selecteren van SaaS-applicaties, om efficiënter te worden en groei te kunnen realiseren. Gebruikers hebben meer vrijheid om de apparaten te gebruiken die hun productiviteit het meest vergroot.

Aan het begin van deze trend waren de meeste IT-organisaties in staat om sommige basisprocessen te implementeren en samen te voegen. Maar met de groei van het aantal punten van identiteitscontrole wordt het automatiseren hiervan steeds belangrijker.

Deze whitepaper gaat in om de belangrijkste redenen voor een geautomatiseerde identiteits-levenscyclus en een goed beheer van de verschillende identiteiten waarbij een uitgebreide gebruikersprovisioning de basis vormt voor de toekomstige cloud-first, mobile-first IT-omgeving. 

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid.

Gerelateerde categorie├źn Datacenter, IT-beheer, Big Data, Databases, Firewall, VPN, Infrastructuurbeheer, Datacenters, Server, Opslag, SDDC, Virtualisatie, Cloud Computing, Big Data, Business Intelligence (BI), BYOD, IT-consumerization, Cloud Computing, Compliance, Content Management Systems (CMS), Data Management, Enterprise Resource Planning (ERP), Financiën & Financieel Beheer, Infrastructuurbeheer, Datacenters, Service Level Management, Business Process Management, Virtualisatie, Servicemanagement, Projectmanagement, Document Management, Data Warehousing, Outsourcing, Infrastructuur