Barracuda
flow-image

Gok niet met beveiliging: beste werkwijze voor cyberverzekeringen

Deze bron is gepubliceerd door Barracuda

De veiligheid van uw IT-domein en uw gegevens blijft in gevaar. Het is tegenwoordig een gegeven dat organisaties zichzelf moeten beschermen tegen aanvallen, inbreuken, gegevensverlies of datalekken. Maar naast cyberbeveiligingsapplicaties en -hulpmiddelen is er nog een ander essentieel onderdeel van de cyberbeveiligingsstrategie dat niet over het hoofd mag worden gezien: cyberverzekeringen. Hoewel een cyberverzekering geen vervanging is voor goede cyberbeveiliging, helpt dit wel om de hoeveelheid restrisico die een bedrijf moet accepteren, te verminderen.

Een cyberverzekering, ook wel cyberrisicoverzekering, cyberaansprakelijkheidsverzekering of cyberveiligheidsverzekering genoemd, beschermt uw organisatie in geval van inbreuk op uw systemen (hetzij per ongeluk of kwaadwillig) of als u het slachtoffer bent geworden van ransomware. De gemiddelde kosten van een kwaadaardig datalek bedragen $ 4,35 miljoen, volgens een rapport van IBM Security uit 2022. Uit het rapport bleek ook dat 83% van de ondervraagde organisaties te maken had gehad met meer dan één inbreuk. 

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorieën E-mail, Hardware, Netwerk, Opslag, Firewall, Opslag, E-mailbeveiliging, Opslag, E-mailbeveiliging, Firewall, Malware, Applicaties, Back-ups, SAP, Zorg, Applicaties, Cloud