Dell Technologies & AMD
flow-image

Zeven wonderen van de HPC-wereld

Deze bron is gepubliceerd door Dell Technologies & AMD

Veel van de huidige ontwikkelingen worden aangestuurd door HPC-technologie van Dell Technologies en AMD. De resulterende op onderzoek gebaseerde ontdekkingen zijn diepgaand en worden aanzienlijk versneld door HPC om een betere toekomst te helpen vorm te geven.

De baanbrekende ontdekkingen van vandaag zijn cruciaal voor onze toekomst. Een betere gezondheid, duurzaamheid van het milieu en de vooruitgang van de mensheid maken allemaal deel uit van het vermogen om voortdurend te innoveren in techniek en wetenschap. Dit zijn gebieden waar ieder van ons, niet alleen technici en wetenschappers, enthousiast over kan zijn om te verbeteren.

Daar komen data en technologie, met name de supercomputing-categorie van High Performance Computing (HPC), om de hoek kijken. HPC biedt mogelijkheden die voorheen nog maar net waren bedacht, en ontketent nieuwe innovaties die een betere toekomst voor ons allemaal kunnen creëren.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com

Gerelateerde categorieën Netwerk, Opslag, Server, Opslag, Server, Opslag, Applicaties, NAS, SAN, Zorg, Applicaties, Cloud