Barracuda
flow-image

Inzicht in SASE: Haal het meeste uit uw beveiliging

Deze bron is gepubliceerd door Barracuda

Steeds meer bedrijven omarmen de toekomst van beveiliging en kiezen voor Secure Access Service Edge (SASE).

SASE is niet één enkele tool - het is een manier om tools met elkaar te integreren en ze beschikbaar te maken aan gebruikers. Het concept werd voor het eerst aangeduid als SASE door Gartner in 2019 en werd als volgt omschreven: “…Een nieuw pakket technologieën, waaronder SD-WAN, SWG, CASB, ZTNA, en FWaaS kernvaardigheden met de mogelijkheid om gevoelige gegevens en malware te identificeren en de mogelijkheid om inhoud op lijnsnelheid te ontsleutelen, met voortdurende monitoring van sessies op risico-en vertrouwensniveaus". 

SASE is de toekomst van netwerkbeveiliging en -toegang. De digitale transformatie, een verspreid en mobiel personeelsbestand, en de adoptie van cloud-gebaseerde diensten heeft de manier waarop bedrijven functioneren veranderd. Tegenwoordig verwachten gebruikers dat ze altijd en overal toegang kunnen krijgen tot bedrijfstoepassingen. SASE maakt dit mogelijk en maakt het veilig. 

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorieën E-mail, Hardware, IT-beheer, Netwerk, Software, SaaS, ERP, Firewall, VPN, Firewall, VPN, Malware, Netwerkbeveiliging, Beveiligingsoplossingen, Netwerkbeveiliging, Applicaties, SaaS, Zorg, Applicaties, SaaS, Cloud